Wedding films made with love

Mariona i Richard

És increïble com has pogut plasmar en unes imatges un vídeo tan real. Has sabut captar les paraules perfectes i tal qual ho vam viure, amb tanes emocions! Gràcies, no només pel resultat dels vídeos que són increïbles, sinó pel teu tracte, carinyo i proximitat amb nosaltres en aquell dia. Gràcies per la teva professionalitat i per ser així. Sens dubte, de les millors decisions que vam prendre pel nostre gran dia, vosaltres!

Barcelona

Bianca i David

Gran i dolç equip de professionals! Heu aconseguit deixar-nos sense paraules i que ens emocionem cada vegada que veiem el vídeo del nostre casament. Heu sabut reproduir a la perfecció aquest dia tan especial per nosaltres creant un record perfecte i inesborrable. Milions de gràcies i molta sort!

Barcelona

Una experiència INCREÏBLE. Comptar amb vosaltres en un dia tan especial crec que ha sigut el millor que he fet. Ha estat emocionant, professional i simplement, perfecte. Estic molt contenta d’haver confiat en vosaltres, l’actitud i la ràpida comunicació ha fet que la feina sigui fàcil. Miro el vídeo i m’emociono, i simplement, això ho es tot. Mil gràcies i que tingueu moltíssima sort! Sou un gran equip!

Barcelona

No tenim paraules per agrair la feina de la Júlia i els seus col·laboradors. Van estar per tot i van captar moments únics. Tot va ser molt natural i no ens vam adonar ni que ens estaven gravant. Els recomanem al 100%. La Júlia fa uns vídeos meravellosos.

Manlleu

Molt contents del vídeo que ens van fer Cotó Films del nostre casament. Són un equip jove amb moltes ganes i molt carinyo que donen resultats preciosos! Estem tots encantats amb el vídeo! Els recomanem 100%!

Barcelona

Please reload

Bodas-net.png
UNIONWEP SELECCIONADA GRIS.png

2019 @ Cotó Films | La Garriga, Catalunya | somnis@cotofilms.cat