Joana i Mikel

No podríem haver triat millor equip per el nostre gran dia. Han aconseguit que cada cop que veiem el vídeo i les imatges puguem recordar fins a cada petit detall del nostre casament i emocionar-no de nou. Va ser un casament amb milers d’emocions i sorpreses, i ells ho han plasmat a la perfecció. Gràcies de nou de tot cor, per la vostra feina tant ben feta.

Granollers

Cristina i Pau

Estem encantats amb la Júlia i el seu equip. Són molt propers, amables, disponibles i oberts a qualsevol proposta. Vivim a Alemanya i van venir un cap de setmana per gravar aquí el vídeo de Preboda. L’experiència de rodar amb ells la història de com ens vam conèixer a la ciutat on va començar tot va ser màgica. Moltíssimes gràcies per fer-ho possible! Quant als vídeos de la boda, estem súper encantats, fins i tot se’ns fan curts! Per a qualsevol altre treball de vídeo que vulguem fer, seran el nostre primer contacte.

Germany

Mireia i Robert

Una gran feina amb el nostre vídeo de casament! Ens ha enamorat la delicadesa amb què tracten el moment i la dedicació amb els detalls. Moltes gràcies!

Granollers

Mariona i Richard

És increïble com has pogut plasmar en unes imatges un vídeo tan real. Has sabut captar les paraules perfectes i tal qual ho vam viure, amb tanes emocions! Gràcies, no només pel resultat dels vídeos que són increïbles, sinó pel teu tracte, carinyo i proximitat amb nosaltres en aquell dia. Gràcies per la teva professionalitat i per ser així. Sens dubte, de les millors decisions que vam prendre pel nostre gran dia, vosaltres!

Barcelona

Bianca i David

Gran i dolç equip de professionals! Heu aconseguit deixar-nos sense paraules i que ens emocionem cada vegada que veiem el vídeo del nostre casament. Heu sabut reproduir a la perfecció aquest dia tan especial per nosaltres creant un record perfecte i inesborrable. Milions de gràcies i molta sort!

Barcelona

No tenim paraules per agrair la feina de la Júlia i els seus col·laboradors. Van estar per tot i van captar moments únics. Tot va ser molt natural i no ens vam adonar ni que ens estaven gravant. Els recomanem al 100%. La Júlia fa uns vídeos meravellosos.

Manlleu

Please reload

Bodas-net.png
UNIONWEP SELECCIONADA GRIS.png

2020 © COTÓ FILMS