top of page
  • Writer's pictureCotó Films

Necessito un videògraf per al meu casament?

La majoria dels nostres pares segurament no pensaven en tenir un vídeo del seu casament. Sí que volien un vestit ben bonic, un àpat abundant i un fotògraf, però tenir un vídeo ni tan sols els va passar pel cap. Ja en tenien prou amb les fotografies, no? Jo sóc una amant de la fotografia i admiro la feina que fan els meus companys fotògrafs, i crec que les fotografies i el vídeo són igual d’importants. Però el vídeo pot explicar una història que la fotografia no pot.

Què van dir? Què sentien? Com es movien? Com van reaccionar entre ells? El vídeo us permet reviure tots els detalls de l’experiència, creant records a través de moments gravats de la vida real. La vostra pel·lícula és una de les maneres més tangibles de reviure el dia del vostre casament. Imagineu-vos el regal que feu a membres de la família que no hi poden ser, potser els vostres fills i néts algun dia i, sobretot, a vosaltres mateixos.


És per això que crec que el vídeo del vostre casament és la millor inversió que fareu. Perquè tindreu un record no només de les imatges vives sinó també de les veus, de l’entorn, de les expressions, dels detalls i sobretot de les emocions i sentiments d’aquell dia que un bon videògraf sabrà captar. I quan la vostra memòria comenci a oblidar els detalls i alguns moments concrets, mirareu el vídeo i tornareu a sentir les emocions a flor de pell. Cap altra record no us farà reviure el vostre casament com el vídeo.


Per tant, necessiteu un videògraf pel vostre casament? Sí. Absolutament.


Commentaires


bottom of page