Casaments

Cada parella té una història. Nosaltres la captem. La celebració més important de la vostra vida mereix ser filmada per professionals del cinema. A Cotó Films fem vídeos professionals de casaments, i serem amb vosaltres durant tota la boda, amb total discreció i el millor equip tècnic. Us entregarem un vídeo que plasmarà el vostre amor, els millors moments i totes les emocions viscudes en el vostre casament. Serà la vostra pel·lícula i vosaltres en sereu les estrelles.

Love Stories

Love Story és una sessió de parella que gravem uns mesos abans del casament, on expliqueu la vostra història i on captem la vostra essència. Podeu utilitzar el vídeo com a invitació al casament o per passar a la gran pantalla durant el banquet perquè tots els vostres amics i familiars el vegin. Us servirà per perdre la por a la càmera, deixar-vos anar i conèixer-nos bé abans del gran dia. Tindreu un record inoblidable d'uns 2-3 minuts que us farà emocionar cada vegada que el visioneu.

Editorial

Si tens una marca creativa relacionada amb el món dels casaments, aquesta opció és per a tu. Us fem un vídeo que transmet la vostra essència i professionalitat. Una sessió d'inspiració per atreure a més clients i col·laboradors. Des de Wedding Planners fins a dissenyadors de moda, la teva marca necessita un vídeo. Nosaltres el fem possible, posant-hi tot l'amor, naturalitat i sensibilitat que busques.

Bodas-net.png
UNIONWEP SELECCIONADA GRIS.png

2020 © COTÓ FILMS