Casaments

Cada parella té una història. Nosaltres la captem. La celebració més important de la vostra vida mereix ser filmada per professionals del cinema. Cotó Films serà amb vosaltres durant tot el casament, amb total discreció i el millor equip tècnic, i us entregarà un vídeo que plasmarà el vostre amor, els millors moments i totes les emocions viscudes en el vostre casament. Serà la vostra pel·lícula i vosaltres en sereu les estrelles.

Love Stories

Love Story és una sessió de parella que gravem uns mesos abans del casament, on expliqueu la vostra història i on captem la vostra essència. Podeu utilitzar el vídeo com a invitació al casament o per passar a la gran pantalla durant el banquet perquè tots els vostres amics i familiars el vegin. Us servirà per perdre la por a la càmera, deixar-vos anar i conèixer-nos bé abans del gran dia. Tindreu un record inoblidable d'uns 2-3 minuts que us farà emocionar cada vegada que el visioneu.

Editorial

Si tens una marca creativa relacionada amb el món dels casaments, aquesta opció és per a tu. Us fem un vídeo que transmet la vostra essència i professionalitat. Una sessió d'inspiració per atreure a més clients i col·laboradors. Des de Wedding Planners fins a dissenyadors de moda, la teva marca necessita un vídeo. Nosaltres el fem possible, posant-hi tot l'amor, naturalitat i sensibilitat que busques.

Bodas-net.png
UNIONWEP SELECCIONADA GRIS.png

2020 © COTÓ FILMS