top of page

Casaments

Cada parella té una història. Nosaltres l'expliquem. La celebració més important de la vostra vida mereix ser filmada per professionals del cinema. A Cotó Films fem vídeos de casament de màxima qualitat. Serem amb vosaltres durant tot el gran dia, amb discreció i el millor equip tècnic. Us entregarem un vídeo que plasmarà els millors moments i totes les emocions viscudes en el vostre casament. Serà la vostra pel·lícula i vosaltres en sereu les estrelles.

Editorial

Si tens una marca creativa relacionada amb el món dels casaments, aquesta opció és per a tu. Us fem un vídeo que transmet la vostra essència i professionalitat. Una sessió d'inspiració per atreure a més clients i col·laboradors. Des de Wedding Planners fins a dissenyadors de moda, la teva marca necessita un vídeo. Nosaltres el fem possible, posant-hi tot l'amor, naturalitat i sensibilitat que busques.

Edicions

Vídeos creats a partir del material que ens feu arribar vosaltres. Retoquem el color, el so i hi afegim música per crear, d'uns clips bruts, un film d'aspecte professional. 

bottom of page