Júlia Bagaria Portet
Directora de Cotó Films
La meva història
 
L'any 2014, quan vaig haver-me graduat en Cinema i Audiovisuals a l'ESCAC especialitzant-me en muntatge, vaig començar a treballar de muntadora i cineasta freelance. Podeu veure alguns dels meus projectes aquí.

A inicis de 2017, després d'haver col·laborat durant 5 mesos amb una de les productores de vídeos de casaments més importants de London, gràcies a la Beca Erasmus per a Joves Emprenedors, i d'haver assistit a un workshop a California per a Wedding Filmmakers, vaig crear una segona productora, Cotó Films, dedicada exclusivament als vídeos de casaments i vídeo-records.
Tot i que jo dirigeixo i edito tots els vídeos de Cotó Films, tinc el privilegi de comptar amb la col·laboració d’excel·lents professionals del cinema i de l'audiovisual, per assegurar que cada projecte té tot el suport tècnic necessari per aconseguir el millor resultat.
La meva passió és fer films que emocionin a través de les imatges, el so i el ritme. M'agrada captar moments i sentiments i fer-los perdurar en el temps, per així poder-los reviure sempre més.
Esperem conèixer ben aviat la vostra història i poder-la fer una mica nostra!
Please reload

Bodas-net.png
UNIONWEP SELECCIONADA GRIS.png

2020 © COTÓ FILMS