top of page

La nostra història...

cotófilms-2.jpg

El meu interès pels vídeos de casament va néixer mentre estudiava Cinema i Audiovisuals a l'ESCAC. Trobava increïble que un vídeo tan curt transmetés tanta emoció. Poc després de graduar-me, vaig anar a fer pràctiques a una de les productores de vídeos de casament més importants de London. També vaig assistir a un workshop per a Wedding Filmmakers a Los Angeles. Després d'aquestes dues experiències vaig decidir crear la meva pròpia productora de vídeos de casament: Cotó Films. Vaig decidir posar-li aquest nom perquè transmetés una imatge natural i delicada.


Ara ja fa 8 anys que estem especialitzats en els vídeos de casament i no podria estar més contenta d'haver fet el meu somni realitat. Tot i que jo dirigeixo i edito tots els vídeos de Cotó Films, tinc el privilegi de comptar amb un equip de videògrafs professionals. També tinc la sort de poder comptar amb la Neus, la meva mare, que s'encarrega de l'administració.​ Amb els anys a la indústria també hem conegut a fotògrafs amb qui treballem molt a gust i que tenen un estil molt semblant al nostre. 

 

El meu objectiu és captar la bellesa, l'amor i la llum del vostre gran dia, i construir una història que us emocioni per sempre. 

JÚLIA BAGARIA

DIRECTORA

FOTOGRAFIA BY ©MARTA PÉREZ FOTOGRAFIA

​​"L'equip de Cotó Films va captar a la perfecció la màgia de la nostra boda. La seva professionalitat i passió per la seva feina han fet que el resultat del nostre vídeo sigui increïble. Sens dubte, tornariem a comptar amb ells."

Carlos & Silvia

"No podríem haver triat millor equip per el nostre gran dia. Han aconseguit que cada cop que veiem el vídeo i les imatges puguem recordar fins a cada petit detall del nostre casament i emocionar-nos de nou. Va ser un casament amb milers d’emocions i sorpreses, i ells ho han plasmat a la perfecció. Gràcies de nou de tot cor, per la vostra feina tan ben feta."

Joana & Mikel

"Estem encantats amb la Júlia i el seu equip. Són molt propers, amables, disponibles i oberts a qualsevol proposta. Vivim a Alemanya i van venir un cap de setmana per gravar aquí el vídeo de Preboda. L’experiència de rodar amb ells la història de com ens vam conèixer a la ciutat on va començar tot va ser màgica. Moltíssimes gràcies per fer-ho possible! Quant als vídeos de la boda, estem súper encantats, fins i tot se’ns fan curts! Per a qualsevol altre treball de vídeo que vulguem fer, seran el nostre primer contacte."

Cristina & Pau

"És increïble com has pogut plasmar en unes imatges un vídeo tan real. Has sabut captar les paraules perfectes i tal qual ho vam viure, amb tantes emocions! Gràcies, no només pel resultat dels vídeos que són increïbles, sinó pel teu tracte, carinyo i proximitat amb nosaltres en aquell dia. Gràcies per la teva professionalitat i per ser així. Sens dubte, de les millors decisions que vam prendre pel nostre gran dia, vosaltres!"

Mariona & Richard

Ens encantaria conèxier

la vostra història...

bottom of page