Sobre la Júlia

coto%CC%81films-2_edited.jpg

Júlia Bagaria

Directora, videògrafa i editora

Soc la Júlia i l'any 2014 em vaig graduar en Cinema i Audiovisuals a l'ESCAC, especialitzant-me en muntatge. Des de llavors que no he parat de treballar de muntadora i videògrafa freelance. Podeu veure el meu portfoli personal AQUÍ.


El meu interès pels vídeos de casament va néixer mentre estudiava a la universitat. Poc després de graduar-me, vaig anar a col·laborar amb una de les productores de vídeos de casament més importants de London, gràcies a la Beca Erasmus per a Joves Emprenedors. També vaig assistir a un workshop per a Wedding Filmmakers a Los Angeles. Després d'aquestes dues experiències, vaig decidir crear la meva pròpia productora de vídeos de casament: Cotó Films. Vaig decidir posar-li aquest nom perquè transmetés una imatge natural i delicada.


Ara ja fa 5 anys que estem especialitzats en els vídeos de casament i no podria estar més contenta d'haver fet el meu somni realitat. M'agrada molt conèixer les vostres històries d'amor úniques i poder captar moments de gran felicitat. M'apassiona fer films que emocionin, a través del moviment, el ritme, la música i les paraules. El meu objectiu és captar la bellesa dels moments més importants del vostre casament i que us emocioneu cada vegada que mireu el vostre vídeo.

Paraules de les parelles Cotó

​​L'equip de Cotó Films va captar a la perfecció la màgia de la nostra boda. La seva professionalitat i passió per la seva feina han fet que el resultat del nostre vídeo sigui increïble. Sens dubte, tornariem a comptar amb ells.

Carlos & Silvia

No podríem haver triat millor equip per el nostre gran dia. Han aconseguit que cada cop que veiem el vídeo i les imatges puguem recordar fins a cada petit detall del nostre casament i emocionar-nos de nou. Va ser un casament amb milers d’emocions i sorpreses, i ells ho han plasmat a la perfecció. Gràcies de nou de tot cor, per la vostra feina tan ben feta.

Joana & Mikel

Estem encantats amb la Júlia i el seu equip. Són molt propers, amables, disponibles i oberts a qualsevol proposta. Vivim a Alemanya i van venir un cap de setmana per gravar aquí el vídeo de Preboda. L’experiència de rodar amb ells la història de com ens vam conèixer a la ciutat on va començar tot va ser màgica. Moltíssimes gràcies per fer-ho possible! Quant als vídeos de la boda, estem súper encantats, fins i tot se’ns fan curts! Per a qualsevol altre treball de vídeo que vulguem fer, seran el nostre primer contacte.

Cristina & Pau

És increïble com has pogut plasmar en unes imatges un vídeo tan real. Has sabut captar les paraules perfectes i tal qual ho vam viure, amb tantes emocions! Gràcies, no només pel resultat dels vídeos que són increïbles, sinó pel teu tracte, carinyo i proximitat amb nosaltres en aquell dia. Gràcies per la teva professionalitat i per ser així. Sens dubte, de les millors decisions que vam prendre pel nostre gran dia, vosaltres!

Mariona & Richard

Ara que ja coneixeu la meva història, m'encantaria conèixer la vostra. 

Què us sembla si m'expliqueu qui sou i què esteu buscant?