Sobre la Júlia

Júlia Bagaria Portet

L'any 2014 em vaig graduar en Cinema i Audiovisuals a l'ESCAC, especialitzant-me en muntatge. Des de llavors que no he parat de treballar de muntadora i videògrafa freelance. Podeu veure el meu portfoli personal AQUÍ.


El meu interés pels vídeos de casament va néixer mentre estudiava a la universitat. Poc després de graduar-me, vaig anar a col·laborar amb una de les productores de vídeos de casament més importants de London, gràcies a la Beca Erasmus per a Joves Emprenedors. A inicis de 2017 vaig assistir a un workshop per a Wedding Filmmakers a Califòrnia. Després d'aquestes dues experiències, vaig decidir crear la meva pròpia productora de vídeos de casament: Cotó Films. Vaig decidir posar-li aquest nom perquè transmetés una imatge natural i delicada.


Tot i que jo dirigeixo i edito tots els vídeos de Cotó Films, tinc el privilegi de comptar amb un equip de professionals del cinema i l'audiovisual que vénen amb mi a filmar. També tinc la sort de poder comptar amb la Neus, que s'encarrega de l'administració.


M'apassiona fer films que emocionin, a través del moviment, el ritme, la música i les paraules. El meu objectiu és captar la bellesa dels moments més importants del vostre casament i que us emocioneu cada vegada que mireu el vostre vídeo.

Directora de Cotó Films

Paraules de les parelles Cotó

No podríem haver triat millor equip per el nostre gran dia. Han aconseguit que cada cop que veiem el vídeo i les imatges puguem recordar fins a cada petit detall del nostre casament i emocionar-nos de nou. Va ser un casament amb milers d’emocions i sorpreses, i ells ho han plasmat a la perfecció. Gràcies de nou de tot cor, per la vostra feina tan ben feta.

Joana & Mikel

Estem encantats amb la Júlia i el seu equip. Són molt propers, amables, disponibles i oberts a qualsevol proposta. Vivim a Alemanya i van venir un cap de setmana per gravar aquí el vídeo de Preboda. L’experiència de rodar amb ells la història de com ens vam conèixer a la ciutat on va començar tot va ser màgica. Moltíssimes gràcies per fer-ho possible! Quant als vídeos de la boda, estem súper encantats, fins i tot se’ns fan curts! Per a qualsevol altre treball de vídeo que vulguem fer, seran el nostre primer contacte.

Cristina & Pau

És increïble com has pogut plasmar en unes imatges un vídeo tan real. Has sabut captar les paraules perfectes i tal qual ho vam viure, amb tantes emocions! Gràcies, no només pel resultat dels vídeos que són increïbles, sinó pel teu tracte, carinyo i proximitat amb nosaltres en aquell dia. Gràcies per la teva professionalitat i per ser així. Sens dubte, de les millors decisions que vam prendre pel nostre gran dia, vosaltres!

Mariona & Richard

Ara que ja coneixeu la meva història, m'encantaria conèixer la vostra. 

Què us sembla si m'expliqueu qui sou i què esteu buscant?

Bodas-net.png

2020 © COTÓ FILMS