top of page
  • Writer's pictureCotó Films

La durada dels nostres vídeos

Segurament heu vist algun vídeo de casament dels vostres pares que consistia en una marató de múltiples hores que rarament ningú aguantava en la seva totalitat i en el qual els moments més importants quedaven eclipsats per un munt de moments sense massa importància.

Avui en dia, la llargada dels vídeos de casament s'ha anat escurçant per ser més emotius, entretinguts i dinàmics, ensenyant tots els moments més importants, per així poder-lo veure repetides vegades sense fer-se massa llarg ni avorrit.



Els vídeos de Cotó Films

A Cotó Films, la majoria dels nostres vídeos duren entre 3 i 10 minuts, on hi ha compactats els millors moments del vostre dia, explicant la vostra història, ressaltant els moments més emotius del casament. També fem tràilers, compactant encara més el vídeo per poder-lo compartir a les vostres xarxes socials.

Els vídeos més curts son molt fàcils de mirar, no només per a la parella sinó també per a familiars i amics, perquè és dinàmic,  emotiu, narratiu i conté tots els moments clau de la celebració.

Extreure’n els moments més importants i compactar-los tots junts, fent aparèixer a les persones més significatives per a la parella, els discursos més emotius, i condensar-ho tot, és una feina que pot durar setmanes i que requereix coneixements tècnics, narratius i cinematogràfics. És gràcies a aquestes desenes d'hores darrere la càmera, que tindreu un vídeo que sembla una autèntica pel·lícula, fet per a vosaltres, pensant en vosaltres i ressaltant la vostra personalitat.


Cotó Films ofereix vídeos més llargs per a les parelles que ho vulguin?

Sí, a Cotó Films oferim diversos vídeos més llargs on hi ha més material. Un d'ells és el Documental, que és un vídeo que pot durar entre 30 i 60 minuts, de tot el material gravat durant el vostre casament, editat per ordre cronològic amb retoc de color i sense música addicional. També podeu afegir com a complement el Vídeos dels discursos sencers o de la cerimònia sencera.


A Cotó Films ens agrada parlar amb les parelles per assegurar-nos que contracten el vídeo que millor s’adaptarà al seu casament i al seu estil.


T’han quedat més preguntes sobre aquest tema?

Escriu-nos a info@cotofilms.cat i t’assessorarem en tot el que necessitis sense cap compromís per part vostra.

bottom of page